Seděla babka na zápraží

Seděla babka na zápraží

Anotace: LP 2008

Za dlouhých, dlouhých večerů
seděla babka na zápraží
šedivý vlas krátký měla
a korpulentního byla těla
tam vyprávěla o životě
jak s dědečkem pracovali
a že byli vždycky pilní
peněz měli dost
sousedům se to nezdálo
tak měli na ně zlost
jednou babka šla do města
koupit trochu mouky
by upekla dědečkovi
jeho milé vdolky
dědeček pak čekal dlouho
až se babka vrátí
a tak samou nudou
před sousedkou svlékl se sám z gatí
babka na to přišla záhy
když se z města vrátila
a tak život s milým dědkem
na vždy hnedka zkrátila
oddali je u oltáře rozvedl je soud
protože byl ten můj děda doopravdy bloud.
sedím dneska na zápraží
čekám až vnuk doroste….
Autor jaroslava anna, 08.10.2010
Přečteno 490x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, Lexisa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

**

09.11.2010 01:17:00 | Bíša

Pravdivé a ze života.Neměla ho nechávat doma samotného.***

07.11.2010 13:54:00 | jitka.svobodova

dětka ?

08.10.2010 02:41:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí