Básničky z tábora pro rodiče

Básničky z tábora pro rodiče

Anotace: Každý odstavec je samostatná báseň, vymýšlely jsme je se sestřenicí, když jsme spolu byly poprvé na táboře, jó to byly časy:-)

Je tu velká zima
A slabá peřina
Nikdo mě nemůže zahřát
Protože jsem pařát

Vedoucí nám říkají
Ať si berem helmy
Nebo nás tu sežerou
Ty nejhorší šelmy
Divíme se velmi
Proto radši nosíme helmy

Stal se ze mě básník
Protože jsem chasník
Chasničinu miluji
A radost vám slibuji

Mám vás všechny ráda
Mám tu kamaráda
To jsem velmi ráda
Že mám kamaráda

Dejte si v klidu
Beze mě Deli
A já zatím budu
V ..deli

Na vedoucí
Už jde stáří
A nás ve stanech
Koušou komáři

Telvizi tu nemám
Proto píšu vám
Pošlete mi bednu
A já si štěstím prdnu

Píšeme vám dopisy
Děláme tu popisy
Lezou tu i myši
Které se od nás liší

Nosíme sluneční brýle
Prožíváme nádherné chvíle
Máme krásné sny
Fernet Stock – i děti mají své dny

Máme tady pěkné chatky
Lezou nám sem staré babky
Máme tu i kamení
Není tu však topení

Až umyjem nádobíčko
Kouknem se na počasíčko
Tady sice prší
Ale v televizi nás to těší

Běží nám tu televize
Vysypala se nám popelnice
A dokonce už nejde
Ani klimatizace

Pošlete mi prachy
Nebo se po.... strachy
Všechno jsme tu utratili
Nikde jsme se neztratili

Nedali nám televizi
Prožíváme velkou krizi
Televize nám tu chybí
Už jsme z toho všichni blbí

My jsme vždycky v pohodě
Protože jsme ve vodě
Sázava má silný proud
A já koukám jak velbloud
Autor Žena z Marsu, 15.10.2010
Přečteno 2089x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí