Hambo..

Hambo..

Anotace: .. tanec

Hambo je veselé
tančí se prima
kohopak semele
toho vyždímá

skandinávský tanec
umí rozchodit
vší ztuhlost nad rámec
z těl osvobodit

Švédka ze zálohy
na svůj trumf čeká
zvedá se na nohy
dlouhé, zdaleka

nebere ohled k zde
spícím medvědům
říká - máš, sousede
důvod k ohledům?

švédsky - sta upp, granne
hambo dans med mig!
jdu, když mě uhrane
očima.. - tack! (- dík!)
Autor Petbab, 19.10.2010
Přečteno 306x
Tipy 23
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša, Holis, WhiteSkull, PIPSQUEAK, Jiná, la loba, carodejka, Psavec, isisleo, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tys to ale slovně roztančil.))

20.10.2010 12:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí