Politologická přednáška

Politologická přednáška

Anotace: Všichni jsou stejní!

Obtloustlý poslanec natřásá peří
zapálen vnucuje reformní balíček
brýlatý studentík všechno mu věří
já pro něj mám leda štiplavý políček.

Na zdi se komíhá smyšlený graf
chlapík je (jak jiní) ten stejný dobytek.
Moc lidu, studentům! Ať vládne dav!
Zástupci už jsou jen reakční přežitek.
Autor Metcheque, 21.10.2010
Přečteno 510x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Miroslav Možný, CULIKATÁ, nejsembásník, whiolet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svérázný názor, svérázně podaný

02.11.2010 01:25:00 | Špáďa

smutná pravda... bohužel, mladí to nevidí ...

21.10.2010 10:34:00 | nejsembásník

A tohle by chtělo dát na bilbordy :D

21.10.2010 09:46:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí