ME DRAHÉ NEJDRAŽŠÍ HELENCE

ME DRAHÉ NEJDRAŽŠÍ HELENCE

Anotace: Je to spíše něco jako chvalozpěv na RUM ale věnovaný mé milované...

Sbírka: Dospívání

Ó má drahá nejdražší
ty krásná mrcho
má přítelkyně nejlepší
ty vskutku skvostná socho
společně se číše chopme
rumem se sladce opojme
tím blahodárným mokem
jenž játra naše nakopne
v ústech cítit chutě blaha
tělem teplo prochází
mozek řekne : „sbohem drahá“
i soudnost má s ním odchází
plachetnice rumová nás odveze
přístav za sebou necháme
pak jen opice drze vetře se
co to?
na záchod rychle spěcháme
Rum ne vždy žaludku prospívá
leč jeho chuť je mocná
ale i tak se krásně dospívá
Příště to bude lepší
možná…
Autor Lady Contemptible, 24.10.2010
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí