Kóma

Kóma

Anotace: Tohle si prostě nesmíte nechat ujít. Je to opravdu nečekané rozuzlení:-)

Soudkyně do vínku
dala mu podmínku
jak to tak bývá
přestal pít piva
a sekal dobrotu
auto dal do šrotu
vzal puget růží
šel za tou kůží

ta dívka, co srazil ji seatem
za městem na poli zavátém
Leží teď na jipce se ztrátou vědomí
s podmínkou přichází i černé svědomí

Snad jako omluva postačí
pokud se probudí v jináči
i jemu to pravda přijde vhod
rozepl si knoflík u kalhot

a začal provádět pohyby
výdrž je to, co mu nechybí
dříve tak než-li se udělal
personál špitálu za ním stál

To už však dívka v orgastické křeči
začína promlouvat podivnou řečí
Měla být v kómatu ještě rok
zřejmě ji pomohl tento šok
diví se lékaři
s úsměvěm na tváři

Pokračujte! Povzbuzují kluka,
co je teď s doktory jedna tuka
a tak šuká, šuká
doktoři skandují
dívka se probouzí
všichni se radují
a aby opodpořil tuhletu oslavu
Gejzíry semene stříká ji na hlavu

A od té doby, vždy mezi řečí
prohodí: "Víte, že sex se mnou léčí?"
Autor Krikloun, 05.11.2010
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: mimoid, Skrat, Bona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perverzní jak kriklounova prostata:) Nechybí nápad, nápadité provedení a vtipná pointa. Nechybí tomu vlastně nic, jen pár překlepů přebývá.

18.09.2011 09:12:00 | mimoid

pěkné a vtipné, ty můj oblíbený autore

07.11.2010 22:19:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí