Squad dance..

Squad dance..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=H580useUroU&feature=related

Tanči s námi pom squad, join it!
napřed zkus svůj zrak odclonit

s hvězdami pak z nebes mžikat
dělat leaps, turns, nenaříkat

třeba jednou, dvakrát týdně
zvládat kiks, splits, mít se vlídně

s hvězdami být v synchronní show
v níž každá z nich dře, až sedřou

všechny zbylé vrásky z tváří
zmírni běh dnů v kalendáři

s hvězdami jsi hvězda taky
k pohledání, na líbánky

neváhej a šance chop se
usmívej se, v rytmu hopsej

kdopak tělu více dává?
tanči pom squad.. a buď zdráva!
Autor Petbab, 09.11.2010
Přečteno 403x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Sweet KiWi, Jiná, Mbonita, ZILA78, Květka Š., Kapka, Skalsky Pavel, Gabrielle, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořádná rozcvička!
Trochu jiná:
http://www.youtube.com/watch?v=rCCHATCNsrg&feature=related

09.11.2010 11:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí