Džin..

Džin..

Anotace: .. v láhvi

Stavíme vesmíru zrcadlo křivé
ať se v něm zhlédne
rozesmálo ho to, ach, ty můj dive!
podoben flétně

s černými dírami eliptickými
zdá se holt vadný
nevalně zásoben těly lidskými
neživý, fádní

stejně jej vidíme z Matičky Země
úhel pohledu
k sklizni pochybností zasívá sémě
co s tím provedu?

zrcadla budu se ptát uvnitř srdce
- jak pak ho vnímá
džina v láhvi snadno svěřím vývrtce..
ať dýl nedřímá
Autor Petbab, 22.11.2010
Přečteno 414x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Gabrielle, hašlerka, Květka Š., Mbonita, Jiná, Psavec, la loba, drsnosrstej kokršpaněl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí