Strom..

Strom..

Anotace: .. poznání

Nebude Big Crunch, vždyť Big Bang též nebyl
obecnou teorii relativity
zakřivil časoprostor, pak z ní nezbyl
ani pařez v lese teorií, hity

geniálních hlav ztrácí se ve výlevce
asymetrie je snad vtip nejnovější
po superLHC anebo ILC
následovat bude CLIC, nekonejší

mě tyhle zkratky a -less investice
supersymetrie má nervové tiky
s obdivem řeknu ´waáw!´ na plné plíce
- v zahradě rajské zbyl pařez z logiky
Autor Petbab, 27.11.2010
Přečteno 433x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, la loba, PIPSQUEAK, Holis, labuť, ZILA78, Gabrielle, Psavec, Doradan, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje dílko je fakt nápadité, myslím, že opravdu dobře napsané a za to ST!***

27.11.2010 12:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí