Sekačka

Sekačka

Anotace: Holt smůla no !!!!!!!

Na okraji předměstí, stalo se dnes neštěstí.
Jeden muž tam trávu sekal, kdo ho znal tak tohle čekal.
Při kosení nosil trenky, naduté jak dětské plenky.
Jeho penis velký byl, měl ho jako krokodýl.
Sekal, sekal, trávu kosil, na pravo svůj skvost si nosil.
Ted den se však něco stalo, celé město se mu smálo.
Strunovka je ostrá dosti, jeho úd je minulostí.
Na zemi tam ten muž leží, jeho žena za ním běží.
Oba pláčou na zahradě, žena vzhlíží k mrtvé kládě.
Ví že noci plné lásky, teď už končí, chytá vrásky.
Bez sexu a bez kouření, život bude utrpení.
Část obřího penisu, položil na larisu.
100 korun za podívání, 2 stovky za osahání.
I když přišel o svůj kolík, v kapse má teď slušný balík.
Sekačkou co mu ho řízla, obdaroval Vina Diesla.
Příběh končí šťastně, hurá, on už se však nevyčůrá.
Autor VAVRO, 16.01.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a krokodýl ho má velkýho ? V televizi tohle nikdy neřeknou :o)

17.01.2006 08:05:00 | Bajaja

docela dobry:)

16.01.2006 20:17:00 | hil168

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí