Prasátko

Prasátko

Anotace: ..sežereme zakrátko:)

Tak jsem zase mezi vámi
že jsem prase nemáte zdání
reju v zemi, obracím
sprostá slova tvoří rým
nadám klidně do velkých ptáků
také skotu je tu jak máku
každou větu končí býk
co mu chloubu někdo fik
i ty ženy své dostanou
jsou jak čtverec zkosen stranou
děti to jsou malý hadi
a to jsem slušný, buďte rádi
i já jsem zvíře, tak proč ta zloba?
totiž
už se na mě vaří voda
do jitrnic chtěj mě dát
a já jen vás chtěl
rozesmát
Autor ten v koutě, 06.12.2010
Přečteno 586x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, Míša S., Kapka, James Libustka, Psavec, Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle pobavila.

07.12.2010 00:58:00 | Psavec

Tak to se Ti povedlo, má obrazotvornost se zase ukázala a ...rozesmál jsi mě. Díky.

06.12.2010 21:27:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí