21.století pane bože

21.století pane bože

Anotace: ..tak nevím jestli jsem to neměl dát místo do sekce ,srandovní, do náboženství:)

Pane Bože
v dnešní době
půlka lidí věří tobě
Já tě prosím, sejdi shora
řekni jim je jiná doba
ať už nikdo nevěří
zvu vás na poslední večeři
pohlédněte do mé tváře
kolem hlavy žádná záře
to je všechno výplod lháře
já nemám rád pánbíčkáře
dělal jsem si dobrý den
svět nestvořil za týden
Jen jim řekni
ať nejsou smutný
věřit vážně není nutný
já vás lidi nespasím
k zázrakům se nehlásím
pak je chytni kolem ramen
namnožte se konec
amen
Autor ten v koutě, 07.12.2010
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Jean89, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co jsi chtěl říct, milý pane
hezky je to zrýmované

pohlédněte v jeho tvář
kolem hlavy žádná zář
jenom dobrou radu dám
pomůže si každý sám
do pekla či do nebe
jak v životě si povede...

07.12.2010 17:42:00 | Kapka

Dost laciný rýmy.

07.12.2010 17:37:00 | ABC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí