Citlivá pleť

Citlivá pleť

Anotace: a řešení problému

Mám citlivou pleť,
tak jako sedm z deseti mužů.
Napadlo mne právě teď,
že už se na to vysrat můžu.

I když v něm zůstanou zbytky soust
a mladičký vzhled se ztrácí,
nechám si narůst plnovous
a ušetřím si práci.
Autor georgin, 09.12.2010
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Oliwie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí