Viděla jsem Sluňe

Viděla jsem Sluňe

Anotace: Prosím pište mi komentáře(jak misto sluňe date rohlik tak je to zajímavejší) :)

Viděla jsem sluňe.
Viděla jsem krásný svět.
byl si tam ty a já
byl tam krásný vzhled.
Viděla jsem sluňe.
Viděla jsem náš svět.
byli jsme tam my dva
byli jsme tam štastní jen.
Viděla jsem sluňe.
Viděla jsem náš jediny(vlastní)svět.
Bližil se k Slunci
Bližil se tmě
Viděla jsem sluňe.
Viděla jsem svět.
Znala jsem nebe
Znala jsem peklo.
A proto jsem viděla sluňe.
A proto jsem viděla náš svět.
Autor 89Rosa, 20.01.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí