Alpa-hadr

Alpa-hadr

Anotace: Mno zjišťuji, že takový večer bych opravdu zažít nechtěl :o

Hrdlem protéká tekutina čirá,
v mozku se zaplňuje černá díra.
Hrdlem protéká čirá vodka,
v hlavě mám morální jatka.

Musím to vše zapít půllitrem piva,
co jiného mám dělat? Co mi zbývá?
Před sebou vidím divné mraky
a ptám se kamaráda jestli vidí taky.

Odpověď jsem dostal od něj mile,
zaznamenal bych ji nemít trojku v žíle.
V břiše mě stále cosi tlačí,
asi to bude cosi s močí.

S určitým cílem srazím paty,
mým určitým cílem jsou toalety.
To je hnus a morální bahno
na toalety se nedostanu snadno.

Už mám za sebou první krok,
zdálo se, že trval snad celý rok.
Náhle se hroutím bezvládně k zemi
a myšlenky se ztrácí v zapomění.

Bílé postele, bílé dveře a bílá omítka.
To snad ne, snad to není záchytka!
Pravdu zjišťuji však velmi záhy,
že včerejší večer byl velmi drahý.
Autor Kartusshh, 20.01.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí