Na zdraví!

Na zdraví!

Anotace: Budeme ho potřebovat... ;-)

Jak malé děti od plenky,
zdokonalují se v jazyce,
i zvířátka začala hrát si s písmenky,
už těší se, jak budou číst si v klasice.

Však písmenka se vzbouřila,
že zvěř slouží k jídlu,
nemají číst Nepila,
ale ležet na pultech v Lidlu.

Písmenka rozhodla se k útoku,
a zformovala likvidační věty,
ve znamení mamonu a pokroku,
začaly z kytek opadávat květy.

Kde nebude dálnice,
tam se skládka povolí,
z krmelců budou márnice,
vždyť písmenka nic nebolí.

Teď sípá chorý mraveneček,
marně čeká doktora,
po zásahu podlých véček,
jen čeká, kdy vymře celá obora.

A tak běží ke špitálu zvěře sbor,
pro zásobu léčiv a fáče,
v nemocnici však asi řádil mor,
vždyť tu jen starý vrátný pláče.

Kam poděla se chirurgie?
Kam ztratilo se kožní?
Na chodbě poslední doktor blije,
snad vydrží tu do žní.

Přiblížilo se k nám ptáků hejno,
které si prozpěvuje pouze,
posílá nám z nebe velké lejno,
s nápisem „Máme tu stav nouze“.

A tak ať pracuješ v bance nebo u pásu,
jsi právníkem, či v jen pozici metaře,
při infarktu i potřebě bypassu,
sáhni po knize Domácího lékaře!!!
Autor vojtaz, 06.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí