Vesmír..

Vesmír..

Anotace: .. je produkt

Vesmír je produkt
na trhu vedie
kto si ho kúpi?
od svojho zrodu
dozrel, ma zvedie
na mňa sa zubí

v regále tovar
na zákazníka
čaká a starne
kúpim ich zopár
prst počet kliká
dva - číslo párne

preexpiroval
preto je v akcii
zaplatím málo
obal maskoval
hviezd prášok prací
biely, trúfalo

čerň čo vyperie
tmu akúkoľvek
v čiernych dier práčke
perú, kým z mier je
v rozpakoch človek
bežím k hojdačke

vysušiť to čo
z kozmu ostalo
- niet toho veľa
vesmír, či hocčo
nekúp s cien chválou
kšeft si z nás strieľa!
Autor Petbab, 10.01.2011
Přečteno 398x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Gabrielle, Jiná, Mbonita, el viento, Květka Š., Sweet KiWi, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí