Kocka

Kocka

Anotace: kockatá

Diaľky sú blízko
- vrhajú tiene
čas je klzisko
na skok vzdialené

skrátka vtĺkajú
hranatosť do hláv
tí, čo hrkajú
kockami (objav!)

vzatými z dlažieb
šachovníc potme
chaosu ťažieb
logiku kroťme

inak sa vymkne
kontrole spätnej
v kubatúr šmykne
hre nepríčetnej

vesmír je guľa
kocky v ňom nie sú
ak.. pár sa túla
po dne Lochnessu
Autor Petbab, 25.01.2011
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, Helena Lovecká, James Libustka, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blízke vzdalene dialky

27.01.2011 00:37:00 | Helena Lovecká

čas je kluziště
tudíž napříště
brusle nasadíme
axela vykouzlíme :)

26.01.2011 07:04:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí