Matrix..

Matrix..

Anotace: .. mat-kiks

Princíp Matrixu je digitálny
súlad entít
tak pod širákom ako aj v spálni
génia esprit

nič nenechá iba na náhodu
definuje
vesmírnu sféru od bodu k bodu
(von či dnu je)

robí si nárok na svetovládu
oprávnený
z informatických dát samospádu
rozvášnený

emóciami, pre čísla - aj Matrix
sám o sebe
celý vyrátať, staviť cieľ na zisk
strih na šerbel

nanútiť všetkému, čísel smetiu
objem gule
štyri tretiny pí er na tretiu
limít k nule

blížiaci sa, v multimatrix svetoch
faktoriálov
k dimenziám v bonmotov viet úletoch
šašov kráľov
Autor Petbab, 16.02.2011
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Doradan, la loba, PIPSQUEAK, šuměnka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je báseň dle mého gusta
/ ač mnozí mají otevřená ústa / :)

19.02.2011 08:27:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí