Obchůdek s něhou

Obchůdek s něhou

Anotace: dílko pro pobavení, za milý koment pošlu vzorek něhy zdarma =)

Sbírka: Green Perivale Love

Otevřu si prodejnu
s něhou
budu ji vážit na kila
a balit do krásného papíru
nebo si ji bude možno vychutnat
přímo v obchůdku
v kabinkách se zlatými závěsy
a těm nejchudším
dám drobečky zdarma
ať mají vánoce.

Konkurence nehrozí
něha je tak vzácná
já naštěstí vím, kde ji brát
každý den donesu čerstvou
aby nebyly reklamace
a nebojte
budou i množstevní slevy
věrnostní karty
výherní akce
a specielní sety
pro čerstvě rozvedené.

Jenom výprodej nečekejte
vždyť uznejte:
„Výprodej něhy“
absurdní.

Ani jsem to nedopsal
telefon mi zvoní
první objednávka
deset kilo na zkoušku
královská kancelář
to bude tou kamerou
myslel jsem, že je vypnutá
musím běžet balit něhu
tak se zatím mějte.
Autor Wincent, 02.03.2011
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, isisleo, Tutti, Dragita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))..hezký nápad..
(..:-)))chce to pořádnou reklamu a itík, to aby jeden neskončil u ťongů..a místo něhy si neodnesl kdovííco..)

08.04.2011 08:29:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí