Z olova..

Z olova..

Anotace: .. zlato

Faktoriál nuly sa rovná len jednej
sedemdesiat faktoriál sa už blíži
k počtu atómov na oblohe hviezdnej
až sa mi vesmír pred očami kríži

a poďme ďalej, kým funkcia prerastie
cez rozum nám, ďalší výkričník dajme
dvojitý faktoriál brzdí našťastie
rast čísel z čias zlatej horúčky v claime

mining for gold nuggets je nostalgické
s alchýmiou, dnes sa neryžuje ručne
k izotopu zlata plumbu mýtické
dvorenie v LHC !?.. výkričník tučnie
Autor Petbab, 08.03.2011
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, šuměnka, ilona, la loba, NikitaNikaT., labuť, James Libustka, Kars, modrá..., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, čísla, alchymie, "záhady", to je moje :-) st

08.03.2011 10:49:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí