Prachový..

Prachový..

Anotace: .. design (4 planéty majú prstenec)

Vesmír je top kaderníctvo
hipícky headband-style letí
čelenka slávi svoj comeback
(po Blair z Gossip girl dedičstvo)
rýchlosťou time-lapse rakety
ak Saturn skvelý má návlek

Jupiter, Urán i Neptún
rotujú nepretržite
tým pádom im neunikne!
Kým joviálnych gúľ kvartetu
určité snobstvo je vžité
- z cool hláv sa shit nezošmykne
Autor Petbab, 22.03.2011
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, V.N.Losinský, Mbonita, Kars, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

22.03.2011 13:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí