Tenhle..

Tenhle..

Anotace: .. ten

Tenhleten vesmír jen myslením nelze
pochopit, vážně
racionalizací dočasné verze..
v lázni kurážné
vědeckých simulací Big Bang selže
- nijaký nebyl
odkud se vzal? komu jak Joker, v leže
do snů se šklebil!

Batmanův smysl pro klauniády z věží
fantazie známe
jejichž prý úhelný kámen v soutěži
mozků šeď zklame
spadlý zvon v střepech na dně nedostižném
z ozvěn zaměřit
- volný pád těles ve stavu beztížném
nechat soupeřit?
Autor Petbab, 01.04.2011
Přečteno 361x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, šuměnka, Bona, Doradan, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Sweet KiWi, labuť, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i onen..:)

batmanwomen :)

04.04.2011 15:12:00 | šuměnka

tamten...

01.04.2011 15:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí