POPLETENÁ POHÁDKA

POPLETENÁ POHÁDKA

Anotace: JAK MUŽ KE ŠTĚSTÍ PŘIŠEL

Popletená pohádka
Za sedmero horami a řekami,
žije ten s černými rameny.
Ten miluje jednu vědmu,
pět let neměl rád ani jednu.
Ta miluje zlato, stříbro,
pro krásu udělá všecko.
Muž šel jednou pro jahody,
potkal dědu vševědu,
koupil od něj kilo sádla,
na pusu i na dupu.
Přinesl jí toho kupu,
dostal od ní velkou pusu.
Takhle končí popletená pohádka,
pro lidi i zvířátka.
Autor Naďa, 05.04.2011
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí