Nefotogenický..

Nefotogenický..

Anotace: .. vesmír

Nefotogenický vesmír je vidět
v detekčních zrcadlech pro temnou hmotu
z opačné strany ji nelze objíždět
nejen pro standartní její němotu

galaxie - napohled placaté disky
jsou vlastně kulaté, jak téměř všechno
v sofistikovaném vesmíru, písky
tekuté v rotaci časem se zdejchnou

interakce temné hmoty s tou běžnou
svítící - jakmile otevřem oči
souvisí patrně s představou směšnou
že čas je vidět, když v stopkách přeskočí

ručka na hřídeli strojku, no vida
a přece čas není část temné hmoty
teprve pak ´kukuk´ kukačka vydá..
.. umí přestat, nekuká do němoty
Autor Petbab, 06.04.2011
Přečteno 383x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Azure angel, šuměnka, V.N.Losinský, NikitaNikaT., Jiná, Bambulka, Květka Š., modrá..., James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i já..a fakt jsem věřila
že ze všech stran je ku focení vhod
jak objekt třída modela, jsem mu tak fandila
aspoň že umí občas stočit ňákej spot :)

06.04.2011 18:54:00 | šuměnka

Focení nemusím, protože nejsu fotogenická... ale v noci podívat se a mít na sebou hvězdy... hmmm, tak to je nádhera :o)

06.04.2011 17:07:00 | NikitaNikaT.

taky se nerad fotím...

06.04.2011 10:38:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí