Holo..

Holo..

Anotace: .. grafománia

Holografické myslenie ťažko
nelineárne deje chápe
ak vôbec, čo o tom vie Janko Hraško
chytrý dosť na to, čo ťarbalabe

v hologramoch preexpiruje raz-dva
hoc holofónnych, tak napríklad
hologram vesmíru nonsens azda
jasný je, ako nemý výklad

o budúcnosti technológií
nelineárnych, ako inak
v ňom doporučené sú do hmly hmlovky
hologramu v hmlách hľadať prízrak

tiež holografických, potom logicky
hologram-Jožin sa z popraškov
(holografických) smial, analogicky
spolu s ním holo-Janko Hraško
Autor Petbab, 07.04.2011
Přečteno 360x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, NikitaNikaT., Květka Š., modrá..., šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. třeba z displeje obyčejného mobilu vyleze 3D postava telefonujícího jako džin z láhve..

07.04.2011 16:56:00 | Petbab

četla jsem to třikrát, pomaličku
a ačto vím, tak zběžně, co je hologram
tak dosáhla jsem myšlenkovou smyčku
dal hlavě otázky, tak vesmíru se ptám....)

07.04.2011 15:40:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí