Simulace..

Simulace..

Anotace: .. vesmíru v největším počítači světa Roadrunner

Roadrunner vsadil na algoritmus
nastavený přísně hierarchicky
rozložení hmoty má čísel rytmus
do databáz vejde se fakticky

vzorek vesmíru již poznaného
složený z částic s copyrightem
softvérový framework s hot spots něhou
komponentů zfunkční směs zkratem

čímž temné hmoty vzbudí vodivost
tma začne svítit, bouchat, prskat
rozžhne vesmír, zážehů spojitost
tmu spolkne.. má do snů kam prchat
Autor Petbab, 08.04.2011
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: OBublinka, Mbonita, NikitaNikaT., WhiteSkull, Kars, Miranda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí