Logika..

Logika..

Anotace: .. podniká

Věřit na logiku?
teď ne, snad příště
inferna věd díků
kouřící ohniště

Země je zajisté..
figurek mění
osudy šachisté
(mozky koření)

měch miliard galaxií
- vědci vážení
s bezpočtem hvězd jaksi
logický není!

jestli to nestačí
apetit přejde
logicky pytlačí
vše, co z 'nic' vzejde

nul know-how logické
má konec - tečnu
akciovky kosmické
zisk.. v nekonečnu
Autor Petbab, 21.05.2011
Přečteno 375x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, jitka.svobodova, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Jiná, Radek.oslov.Šafárik, Tomáš Přidal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí