Večer

Večer

Anotace: Ploskutáčí romantika

Je večer, bouchnul špunt
a na stole je flaška vína,
dnešní večer cokoliv si přej.
Předvedu ti jódlování,
potažmo i pana Beana,
nebo třeba v Riu masek rej.

Sedíme tu proti sobě,
mlčky (ticho jako v hrobě),
konverzační plány hatí
výstřih tvůj a kouř z mých gatí.

Seš tak sexy v záři svíček,
ptáš se, co ti dám k výročí?
K mercedesu přece klíček!
Tvoje srdce poskočí.

Na peníze nejsem skoupí,
jenom doufám potají,
snad se tvůj klín rozestoupí,
hadry k zemi padají.

Vzala sis mě bez milosti,
souložím jak o život.
Slyším, jak ti praskaj kosti,
po zádech mi stéká pot.

Tohle asi nerozdejchám,
dal jsem si fakt dardu,
3 pilulky Viagry - infarkt myokardu.

Umírám, tak nesmutni! Nemáš k tomu důvod,
už se těším, jakej bude na mým pohřbu průvod.
Průvod v čele s rakvičkou. Úsměv! Budeš dědičkou...
Autor ploskuták, 01.06.2011
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super hi

16.06.2011 10:36:00 | lilie

Dobrý! ST! Legrace je pořád málo. Díky za ni.

01.06.2011 23:52:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí