Ovce

Ovce

Anotace: Ventilace vzteku III

Šla ovce mechem
Šla jedním dechem
Šla mechem spěchem
Nestačila s dechem

Umřela v mechu
Ovce bez dechu
To z toho spěchu
V hlubokém mechu

Nejde už mechem
Nejde jím spěchem
Ani s jedním dechem
Spí už teď s mechem.
Autor Jean Ringo, 28.06.2011
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrifinell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí