Zvířata v hospodě

Zvířata v hospodě

Anotace: Zvíře v každé sloce svou roli hraje :D Fanda seděl s kamarády v hospodě a přišla za ním ta jeho..

ON:
Už je tady dročka??
Ne, to je má kočka!

Pojď ke mně brouku
ať zblízka na tě kouknu!

Nožky máš tenké gazelí
Plácnu tě po prdeli

Pojď se tulit, jak tuleni
než budem oba zhuleni

ONA:
Já jsem tvoje srnka
co na nervy ti brnká!

Tvá domácí slepice
co štve tě pořád velice

Řveš tu jako pavián
Opilý a hrubián

Jak cvičená opice
čučíš na dno sklenice

Ty si Fando zase
ožralej jak prase

A já hloupá kráva
co teď tady stává

Vyletím potom jako puma
až vyřčena bude k placení suma
Autor E.T.Jane, 01.07.2011
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Houda, Fanosh, la loba, Mario de Janiero, hatlapatla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak cvičená opice
čučíš na dno sklenice

jj....poznávám se :-))

20.07.2011 20:59:00 | Houda

Mě prostě někdy napadne taková blbost...

11.07.2011 08:16:00 | E.T.Jane

To se ti povedlo:-)))

03.07.2011 15:14:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí