Jak na lišku

Jak na lišku

Starou lišku zabil
výboj elektrický
taková smrt (zvlášť u lišek)
nevidí se vždycky

Kradla mi ta potvora
slípky skoro denně
než jsem našel způsob
jak se zbavit toho plémě...

Dnes už ani žádná jiná
liška neloví tu
obehnal jsem kurník
plotem z ebonitu...
Autor Aki von Spritzenhaus, 07.02.2006
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas ,ako obyčajne,výborné!

09.02.2006 12:05:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí