Sprchuju se strašně rád

Sprchuju se strašně rád

Anotace: Inspirace k této básni (písničce) mě přepadla během sprchování!

Sprchuju se strašně rád,
sprchuju se strašně rád.
Vím, že mě má někdo rád,
sprchuju se strašně rád.

Celej život, každej den
v ohrožení velkým jsem…
Nechci špínu, nechci smrad,
sprchuju se strašně rád.

Sprchuju se strašně rád,
sprchuju se strašně rád.
Vím, že mě má někdo rád,
sprchuju se strašně rád.

Malá špína není nic,
bude jí pak čím dál víc.
Zažírá se do kůže,
jenom sprcha pomůže.

Sprchuju se strašně rád,
sprchuju se strašně rád.
Vím, že mě má někdo rád,
sprchuju se strašně rád.

Rejžák, mejdlo, soukromí,
zpytování svědomí.
Někdy to i zabolí,
ale špína povolí.

Sprchuju se strašně rád,
sprchuju se strašně rád.
Vím, že mě má někdo rád,
sprchuju se strašně rád.

Čistota je jistota
voňavého života.
S Bohem žít a čistý být,
nechci smrdět, nechci hnít.

Sprchuju se strašně rád,
sprchuju se strašně rád.
Vím, že mě má někdo rád,
sprchuju se strašně rád.
Autor taavetti, 05.07.2011
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeff, Poučený fracek, hatlapatla, Elizabeth S.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetl jsem si to nahlas a když jsem pořád opakoval sprchuju se strašně rád, málem mi praskla hlava, ale srandovní je... :)

12.07.2011 08:49:00 | Jeff

:-)))

06.07.2011 10:01:00 | hatlapatla

Rozesmálo mě to, dík:-)

05.07.2011 20:04:00 | Elizabeth S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí