Pravda o Perníkové chaloupce

Pravda o Perníkové chaloupce

Anotace: Nebuďme zaslepeni perníčkem :-)

Když sejdeš z cesty
neboj se, neboj,
vyšplhej na smrčky
a pak jen sleduj!

Zapomeň na perník,
otoč svou hlavu,
v okýnku tam tatík
popíjí kávu.

Mamča už na stole
kachýnkou cpe se,
že tě má tak ráda
stojíš teď v lese!
Autor Poučený fracek, 06.07.2011
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí