Bořek (Dneska má svátek ...)

Bořek (Dneska má svátek ...)

Anotace: Bořek si myslí, že akční film je hlavně výzvou pro policajta. Vždyť ten přece ví jak na to ... Asi proto je tolik akčních filmů, které nestojí za nic a mnohdy ani za to ne ...

Bořek hledal uplatnění
u akčního filmu,
byl to z dětských snů a snění
poslední, co zbyl mu.

Hodlal se stát velkou hvězdou,
něco jako Bruce.
Vždyť je polda, tyhle fígle
má už dávno v ruce …



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 12.07.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí