Oldřiška (Dneska má svátek ...)

Oldřiška (Dneska má svátek ...)

Anotace: Nevěra se nevyplácí, to je známá věc. Nevím jak to dopadlo s Oldřiškou z dnešního příběhu, ale chlapík, který si s ní dal rande měl opravdu těžký den ...

S Oldřiškou v parku
za masnou,
chtěl prožít chvilku
překrásnou.

Příběh měl režii
bez úcty k touze.
Přišla i s manželem,
hrál si s ním dlouze ...


(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 06.08.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí