Zuzana (Dneska má svátek ...)

Zuzana (Dneska má svátek ...)

Anotace: Družstevnice Zuzana má těžký život, hledá krásu tam, kde není. Ale chce ji tam vidět, neboť jinak by to s ní bylo špatné, asi tak, jako s dnešní básničkou. Omlouvám se Zuzanám ...

Zuzana maluje lotusu květ,
má už těch skic plnou almaru.
Maluje květenu už hodně let
a ve všech stylech, nově i postaru.

Důvod je prostý, dá se chápat,
na vůně, na krásu chce si vzpomínat,
když ráno půjde do práce šlapat
nevábnou břečkou družstevního kravína.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 11.08.2011
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí