Madla

Madla

Anotace: spontánní a spíše debilní verše k pousmání...

Volala mi blonďatá Madla,
že jí už padla,padla,padla.

Že má chuť na párek,
sraz máme u bárek.

Procházky u řeky to maj holky rády,
tak jako já hrnek horké čokolády.

Vítek hrál okénko do ulice,
když jsem líbal její rty a líce.

Zítra se uvidíme jistě zas,
Madla mi v pubu dá píva máz.
Autor Dominik Plesr, 14.08.2011
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí