můj králíček

můj králíček

Anotace: je to dokonce pravdivý :-P

Náš ušáček miluje vodu sladkou,
s obyčejnou vodou si máme trhnout prdkou.
Při dávání zrní vrčí,
hlídá si ho a uši trčí.
Občas i příde se pomazlit,
to pak u něj sedím a dlouho ho musím hladit.
Autor katkabloom, 15.08.2011
Přečteno 660x
Tipy 1
Poslední tipující: Gerda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé to znám... Taky jsem měla králíka! Jsou úžasný...

23.08.2011 02:09:00 | Gerda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí