Perseidy..

Perseidy..

Anotace: ..

Dvanáctého kolem desáté
vozil jsem se večer nad Vídní
na Perseidech - prý je na té
báchorce můj podpis solidní

Sternwarte s nadějí v oblacích
zbrusu naleštěná kukadla
v kloubech, jak na koních houpacích
vzpřímila, aby pak uvadla

nezhlédla, jak k poctě barona
Muenchhausena v roji létavic
je replika jeho názorná
(kdo nemá důkaz, ten nemá nic)

neuvěřili by jste mi snad
ža na závěr hry jsem spatřil míč
z plazmatu, vřelý na každý pád
- být tam a na něm si nezafič!

pálí mě zadek, chci vydržet
jen ať to bouchne v Prátru vše
najednou ššš vypařil se, čert
aby ho vzal.. měl důkaz? lže!
Autor Petbab, 17.08.2011
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Juan Francesco de Faro, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí