Omluva pachatele

Omluva pachatele

Anotace: ... aneb Nemístný žertík s bicyklem během oslav :-)

Chodila Nikola
Chodila dokola
Okolo prázdného
Stojanu na kola

Kolo tam nebylo
Do breku jí bylo
Náladu Nikole
Zcela to zkazilo

Napadlo Nikolu
Bezpečnost zavolá
Kdo kolo ukradl
Co je to za vola

Telefon v ruce má
Již číslo vytáčí
Kolotoč výslechů
Málem již roztáčí

Vykřikly kámošky
Jana a Elpida
Dva metry nad zemí
Je tvoje Merida

Tak kolo našlo se
Pár metrů od místa
Může však bez zámku
Ztratit se dočista…
Autor bromak, 22.08.2011
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí