Děda

Děda

Anotace: vážná choroba

Jednoho dne z večera
přišla na mě cholera.
už je konec mého žití,
zachrání to snad jen pití.
Chlastám, chlastám co to jde,
dokud člověk nepojde.
Všichni kroutí rameny,
Chcípnul jsem na žlučníkový kameny.
Autor Gerda, 22.08.2011
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Ive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí