Sandra (Dneska má svátek ...)

Sandra (Dneska má svátek ...)

Anotace: Dokud Sandra navštěvovala různé podniky s přáteli, všechno bylo v pořádku. Ona měla pořád chuť a oni naději. Pak se vdala a bylo po radostích. Bohužel to pochopil i její manžel ...

Sandra se vdala, zradila
všechny své kluky, ctitele.
Všeho se vzdala, zhatila
všem plány slůvkem v kostele.

Nechtěla pořád na Rychtě,
popíjet vodku zvesela.
Dnes občas k nim zajde po šichtě
jen troska z jejího manžela.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 23.08.2011
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí