Reliktní..

Reliktní..

Anotace: .. záření

Podnikám a je mi jedno
zda lid své úspory zvýšil
nejambicioznější blednou
závistí, když jsem Třesk zkřížil

s Velikým Křachem, ať světlo
v infohorizontu slábne
chrup investicím spočetlo
z náhradních zdrojů půvabné

reliktní záření, svědčí
o recesi neodvratné
soutěže, jejíž spěch předčí
zmohli se jen na - to snad ne!

absence deflace byla
spouštěčem řetězu šoků
expanze úvěrů smyla
v ústích řek finančních toků

veškeré rácio, nezbylo
nic, nežli říct - všechno jedno
podnikám (to už tu bylo)
s reliktním zářením, jednou

bezkonkurenční bude zboží
viz projekty příštích třesků
je ho dost, podnikám v loži
spíše sním až do rozbřesku
Autor Petbab, 23.08.2011
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, PIPSQUEAK, Donne, CULIKATÁ, slnečnica, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prý čas jsou peníze.. kdepak, čas je prostě čas

23.08.2011 12:44:00 | Petbab

Interaktivní hříčka.
Vidím tvou tvář?
Ne, to jen svíčka
kreslí imaginární stín
v protipólech sním
a čas...čas je lhář.

ST!

23.08.2011 11:23:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí