Zlata (Dneska má svátek ...)

Zlata (Dneska má svátek ...)

Anotace: Zlata se dala na sólovou dráhu, ovšem v oboru, ve kterém to nikdo neudělal už několik staletí a i tenkrát to spíš byla záležitost týmová ...

„Zlata není nikdy dost“,
tak si řekla Zlatka,
když zkoušela razit punc
do kuličky pozlátka.

Časem se z ní ale stala
alchymistika sólová,
neboť přišla na to, jak lze
zlato dělat z olova.



(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Autor Rudyamon, 25.09.2011
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí