Vesmír..

Vesmír..

Anotace: .. se rozpíná

Vesmír se rozpíná zevnitř ven, budiž
základní vlastností prostoru tma je
medový motouz je Einstein a tudíž
- předehra (operu poslal do háje)

oponu nezvedli, světla nesvítí
vesmír se rozpíná, publikum čeká
namísto árie slyší vlčí vytí
stejné z orchestřiště, ani zdaleka

scéna se nehnula, v tyátru dále
ansámbl ouverturu hraje hezky
začátek bez konce - logicky, stále
již čtrnáct miliard let z not Velké Třesky

ne a ne odehrát úvod konečně
věhlasní zpěváci v no comment pózách
zkamení fyzicky všichni společně
vesmír se rozpíná.. pořád na dosah
Autor Petbab, 05.10.2011
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., Juan Francesco de Faro, jitka.svobodova, Emmelia, Mbonita, Kars, CULIKATÁ, labuť, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí