Čas..

Čas..

Anotace: .. není čas

Čas není (nemá) čas - tohle tvrzení nehne
s fyzikou, jakoukoli vědou z táflí
bojí se, že když se po něm zem slehne
všechno se zastaví, zbyde tón táhlý

bez něj by nebylo začátku konce
z nul tečka restartů začátků zhoustlá
za jaký čas kiláky maratonce
byly by zaběhlé? fyzika zpustlá

spílat bude změnám po velkém prádlu
brzy čas nastane ze vzorců šktrnout
čas, jenž časem není, v jámě kyvadlu
vzít smysl, standard na nesmysl zvrtnout

přesýpacích hodin písek mám v zubech
cos skříplo v orlojích, tep srdce vázne
cost cutting management vesmír v ozubech
zastavil.. nemáš čas(?) jdi dál, ty blázne!
Autor Petbab, 09.10.2011
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: Heavy, la loba, Juan Francesco de Faro, Mbonita, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na chvíli jako by se čas zastavil...

13.10.2011 16:30:00 | la loba

...kdo nemá čas, čas má jeho...

13.10.2011 03:55:00 | Juan Francesco de Faro

Zajímavá, líbí...*:)

09.10.2011 16:05:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí