příběh

příběh

Anotace: ...

Šel sem takhle po ulici
vidím velkou nemocnici,
přijela tam sanitka
doktor veze nosítka.

Nosítka se zadrhla
pacienta přetrhla,
musíme ho sešít
volá na ně primář Šmíd.

O pět minut později
doktor volá Marii,
odvážejí dvě půlky
pozůstalí maj hůlky.

Na pohřbu brečely
hůlky se jí klepaly,
mrtví pán mněl velké mění
pozůstalí radost mají.

Pozůstalí sou v balíku
slzy končí v kapesníku,
se slzami zjišťují
že už prachy nemají.

teď nemaj už žádní prachy
měly totiž velký krachy,
to je konec příběhu
prachy už sou v oběhu.

Autor qvitko, 27.11.2004
Přečteno 886x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybička! *měl :) ... mozna je to vic podobny rikance, ale nějak se začínat musí:)

13.08.2007 17:20:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí