Blaničtí rytíři

Blaničtí rytíři

Anotace: Je to fakt ftipne, pokud mate radi i trochu historii

Do té naší nepohody
po našem území jezdili kacíři
ničili, zabíjeli a zlobili,
naštěstí zachránili nás Blanitsti rytíři.

Děkujeme udatní vojáci
ta vaše hora má dobrou proporci.
Až na nás zase zaútočí
kde jaký vojak se na to vymočí
Ale na vás je spoleh
máte dobrej pelech.

Budeme zavázáni velice
pojedete-li příště na koních necháte doma veslice

Až bude po boji
doufejme že nebude všechno v loji!
Naleštíme vám zbrabe,
zavážeme tkáně.

Všichni budeme rádi
žít si jak v ráji
budeme si hojit rány
necháme za sebou staré šrámy.

Rozloučíte se a pojedete
řeknete:"Nashledanou a za námi nejezděte."
Zamáváme vám na cestu,
všechno vyřešíte v jednom gestu.

Máme rádi Blanické rytíře
jenom kvůli tomu že vybili prohnilé kacíře!
Tak to je konec pověsti,
žijte a rozmnožujte se v hojnosti.
Autor oliver, 26.02.2006
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Většinou chválím nebo mlčím, ale tady mi to opravdu připadá jakési slabší a do úsměvu jsem měl nějak daleko. Námět je dobrej, zkus to učesat a nějak poměkčit takový slova jako "močí".. a tak. Teda, ber to jako můj osobní pohled, nemluvím za Liter, jen za sebe. :-(

26.02.2006 21:31:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí