Prasong pravěkýho prasáka

Prasong pravěkýho prasáka

Anotace: japato, že tu není kategorie "písničkovej textík"??? kdo si to chce zazpívat, musí mít v sobě aspoň 4 piva a hodně hulákat, jinak to může znít blbě... :o)

Prapředci v pravěku neměli to složitý
nemuseli nadávat na silnice rozbitý
celý dny se nudili, louskali si ořechy
umyli se jenom když občas spadli do řeky
medvědovi za nájem oštěpama platili
do břicha, do zadku, někdy ho i zabili
bahno místo repelentu na záda si plácali
že do práce nechodili, nebyli furt ospalí

Jó ty naši předkové, ty se vážně měli
stejnej vohoz na středu, stejnej na neděli
byli celý chlupatý a brodili se ledem
to, co oni uměli, my dávno nedovedem.

Když prase pralesní vylouplo se ze křoví
praštili ho kamenem, byli věčně hladový
konopí nebylo, tak sušili si přesličku
neznali nádobí, nešetřili na myčku
nesháněli na zimu nový teplý obutí
lovili si praslony a říkali jim mamuti
spoďáry si neprali, chodili ven nahatý
nebyli bezdomovci, ani žádný prachatý

Jó ty naši předkové...

Kalhoty si nežehlili, neskládali na puky
a když venku pršelo, tak dělali si pravnuky
praděda s prabábou morek z kostí hlodali
večer místo televize koukali jen do dáli
v dlouhých frontách před sámoškou o místo se nervali
prajabkama nacpali se i jedinci pomalý
o daně se nestarali, nebáli se zubaře
místo soudů stačila jim jedna pěstí do tváře

Jó ty naši předkové...
Autor Aki von Spritzenhaus, 15.03.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

čéče, kam ty na to chodíš...:D

04.07.2008 20:51:00 | Pohjolanka

Aj u mňa máš zdvihnutý prst,
ale je to palec na pravej ruke
a smeruje na hor !

15.06.2006 10:02:00 | džemo

Je fakt škoda, že neexstují písńové texty jako samostatná kategorie, líbí se mi odlehčenost a svižnost.

21.05.2006 16:27:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí